Bikupor

Bikupor

Kristaller I Urinen

Kristaller I Urinen. Vores dreng på 11mdr og 3 uger har ofte noget i urinen der minder om krystaller eller små sukkerkorn, de er helt bløde. Ved du hvad det kan være, ikke at vi er bekymret eller noget. En lille smule blod kan farve urinen orange, brun eller lyserød, mens en større mængde kan gøre urinen helt rød.

Hundhälsa +: Kristaller i urinet
Hundhälsa +: Kristaller i urinet from hundkorkort.blogspot.com

Krystallerne kan blive så store at de kan sætte. Oxalater i urinen observeres i sygdomme som pyelonefrit og diabetes mellitus. Tilstedeværelsen af visse typer krystaller er altidindikerer en patologisk tilstand.

Hundhälsa +: Kristaller i urinet

Cystinuri er en arvelig stofskiftesygdom, hvor personen udskiller store mængder af aminosyren cystin i urinen. Ved høje koncentrationer kan cystin krystallisere sig. Vores ene hankat har det og han har.

Hvorfor er der krystaller i min urin? Urin indeholder en lang række forskellige kemikalier. Under nogle omstændigheder kan disse kemikalier størkne til saltkrystaller.

Jag visste inte att det fanns gelékristaller i blöjan, trodde att den läkaren som sa det bara chansade, men eftersom flera sett det så är jag inte lika orolig längre. Det var bara det. Detta ökar innehållet av alkaliska salter, vilka faller ut kristaller av kalciumfosfat bildas i urinen.

Kristalluri i denna form under en lång tid inte visa sig. Bildas genom avsättning av. En lille smule blod kan farve urinen orange, brun eller lyserød, mens en større mængde kan gøre urinen helt rød.

Hundens nyrer filtrerer blodet og renser det for affaldsstoffer. Disse affaldsstoffer udskilles i opløst form i urinen. Nogle af affaldsstofferne kan i visse situationer ikke forblive i.

Salte i urinen fra gravide: Faktisk forårsager den øgede koncentration af salte i kroppen for fremtidige mødre i hendes urin flere. Faktisk forårsager den øgede koncentration af salte i.