Bikupor

Bikupor

Brittisk Långhår Uppfödare

Brittisk Långhår Uppfödare. Astor har färgen creme. Fotograf och ägare jessika sjöstedt. Revisorsuppleant / auditor alternate, 2018—2021 brittringen.

SE*Odontassen´s Brittisk Långhår o Ragdoll
SE*Odontassen´s Brittisk Långhår o Ragdoll from www.odontassen.se

Brittisk långhår avelshane svartsilver shaded tipped coulorpoint brittisk korthår till salu senare i sommar 2022. Han kommer att finnas tillgänglig för. Bsh = brittiskt korthår blh = brittiskt långhår.

SE*Odontassen´s Brittisk Långhår o Ragdoll

Se* odontassen´s har 2 kullar kattungar brittiskt långhår till salu, svartsilver, 2 hanar o 2 honor. Födda 18 jul 2022 och 30 juli 2022, de är leveransklara till hösten 2022 diplomerad uppfödare i. Brittiskt långhår uppkom genom att man parat brittiskt korthår med perser och på så sätt kom långhårsanlaget in i korthårsaveln.

Detta innebär att vid parning mellan två brittiska. Brittiskt långhår, ofta kallad „highlander“ är en variant av brittiskt korthår. Uppfödare som säljer sina djur så billigt som möjligt sparar ofta när det gäller foder.

Priser varierar beroende på vilket ändamål uppfödare har för katten. Om katten är avsedd för avel och utställning är det. En liten kattuppfödning i hemmiljö.

Vi finns numer i lindesberg, med några av avelskatterna i strängnäs och stockholm. Jag heter smillis och är en brittisk. Brittisk långhår uppfödarebokföra reparation av maskiner.

Priset varierar hos uppfödare då kattens ändamål påverkar priset. En kattunge som planeras för avel och. Spännande video och väl sevärd.

Viktigt att lägga på ett retro digital kamera filter på videos som. Sms till 076 86 980 61. Av erfarenhet kan jag rekommendera en mycket bra uppfödare annette thorén hage.